Endelig er Raptus vi på plass på ny adresse, og det er mulig å gjøre bestillinger direkte i vår nettbutikk


Vi har ønsket å utvikle et halsbånd som egner seg godt til hundekjøring. Hundekjørere har mange krav til utstyret de bruker og utstyret må være robust for å motstå de påkjenningene de blir utsatt for. Etter en del testing har vi fått på plass dette halsbåndet. Halsbåndet har 25mm webbing som gjør at halsbåndet er litt, men samtidig behagelig mot hundens nakke. Den kraftige ringen kan for noen se stor ut, men grunnen til dette er at hundekjøreren enkelt skal kunne håndtere ringen med votter om vinteren.


Raptus hundeutstyr driver stadig å utvikler nytt hundeutstyr. Vi er nå i gang med å utvikle utstyr rette mot hundekjøring. Vi lytter til de som bruker og tester utstyret og har har som mål å produsere utstyr av høy kvalitet som treffer brukerens ønsker og høye krav. Under kan du se noen av produktene vi har under utvikling og litt om hvilke tanker som ligger bak. Disse produktene vil etter hvert komme for salg i vår nettbutikk.


VÅR NYE LØPESTRIKK NORDISK

Tanken bak Raptus hundeutstyr nye strikk er at dette skal bli en strikk som er godt egnet for disiplinen Nordisk innenfor hundekjøring. En komplett løpestrikk består av to deler. En strikk og en hanefot. Her har vi utviklet en enkel og en dobbel hanefot slik at du som bruker kan tilpasse løpestrikken til det antallet hunder du ønsker. Løpestrikken har en kraftig krok som tåler godt over 250kg.

De kraftige løkkene gjør at du kan sette sammen det antallet kroker du ønsker på linen. Her er det god plass til å sette på alt i fra 1 til 4 kroker. Knuten der linene flettes sammen vil være et godt håndtak og det er ikke strikk i fra denne knuten og ned til hunden, noe som vil være med på å gi god kontroll på hunden når man har behov for dette.

Løkken i enden av løpestrikken festes enkelt til kroken på løpebeltet.VÅRE NYE LINESETT TIL SLEDEKJØRING

Dette er våre midtseksjoner. Disse vil komme i forskjellige lengder alt ut i fra hvilken disiplin disse skal nyttes til. Alle våre deler til linesett er laget av hulflettet flettet UHMWPE. Dette er et utrolig sterkt og slitesterkt materiale som er godt egnet til dette formålet. 6mm hulflettet UHMWPE tåler godt over 3000kg.  

Midtseksjoner med romslige løkker med ekstra beskyttelse på sliteflatene.

Bakliner/trekkliner

Nakkeliner

Vi vil også tilby egnede kroker som kan brukes sammen med linene.