Hundekjøring

Nordisk løpestrikk

Nordisk løpestrikk er utviklet rettet imot hundekjøring innenfor Nordisk stil. Strikken er kraftig og den praktiske løkken kan kombineres med med hanefoter ifra 1-4 hunder.  En komplett løpestrikk består av to eller flere deler, en strikk og en eller flere hanefoter alt ut ifra hvor mange hunder som skal kunne kobles.

kr 399,00

Nordisk Sledehalsbånd

Halsbåndene i nordiskserien er spesielt utviklet for å være godt egnet til hundekjøring. Halsbåndet er justerbart for å sikre god passform og det har en kraftig og robust webbing. Ringen passer mange ulike kroker og den er også enkel å håndtere med votter vinterstid. Halsbåndene selges enkeltvis eller i pakkepriser ut i fra hvor mange man ønsker å kjøpe. Halsbåndet kommer i ulike farger. Størrelse: 32-52cm

fra kr 149,00

  Halvstrup halsbånd

  Rainbow halvstrup (grønn)

  Rainbow halvstrup er et fargerikt halsbånd. Regnbuen kan symbolisere mangfold, variasjon, samhold og fellesskap. Halsbåndet har fått en kraftig fargerik webbing og flotte neon metalldeler. Webbing: 25mm, 40mm

  kr 549,00

  Rainbow halvstrup (gul)

  Rainbow halvstrup er et fargerikt halsbånd. Regnbuen kan symbolisere mangfold, variasjon, samhold og fellesskap.  Halsbåndet har fått en kraftig fargerik webbing og flotte neon metalldeler.  Webbing: 25mm, 40mm

  kr 549,00

  Flagg halvstrup

  Solid halvstrup med god padding i sort kunstskinn som gjør det komfortabelt for hunden. Det er også mulig å få flagg fra andre nasjoner. Sort webbing: 25mm, 30mm eller 40mm. Padding: i sort kunstskinn Brodering: i ønsket farge Husk å sende inn skjema med ønsker for webbingbredde,farger, hundens nakkeomkrets og eventuelt dine ønsker for broderingen. Dette gjør du ved å trykke på knappen nederst på denne siden.

  kr 399,00

  Rype halvstrup

  Solid halvstrup med god padding som gjør det komfortabelt for hunden. Dette halsbåndet har brodert silhuett av rype som passer veldig bra til fuglehunden din. Sort webbing: 25mm, 30mm eller 40mm. Padding: softshell i ønsket farge Brodering: i ønsket farge Husk å sende inn skjema med ønsker for webbingbredde,farger, hundens nakkeomkrets og eventuelt dine ønsker for broderingen.  Dette gjør du ved å trykke på knappen nederst på denne siden.

  kr 399,00

  Tag halvstrup

  Tag er et halvstrup halsbånd med god padding som gjør halsbåndet komfortabelt for hunden. Dette halsbåndet kommer med hundens navn brodert i ønsket font og farge og med valgfritt brodert telefonnummer. Sort webbing: 20mm,25mm,30mm,40mm Padding: I ønsket farge Husk å sende inn skjema med detaljer for broderingen. Det gjør du ved å trykke på knappen nederst på denne siden.

  fra kr 359,00

  Single symbol

  Halvstrup halsbånd med symbol etter ønsket og hundens navn brodert på halsbåndet. Dette halbåndet kommer med valgfri farge på paddingen og webbing i ønsket bredde. Webbing: 20mm, 25mm, 30mm, 40mm

  fra kr 379,00

  Double symbol

  Solid halvstrup med god padding som gjør det komfortabelt for hunden. Sort webbing: 20mm, 25mm, 30mm eller 40mm. Padding: i ønsket farge Brodering: i ønsket farge Husk å sende inn skjema med ønsker for webbingbredde,farger, hundens nakkeomkrets og eventuelt dine ønsker for broderingen.  Dette gjør du ved å trykke på knappen nederst på denne siden.

  fra kr 389,00

  Halvstrup halsbånd (Refleks)

  Solid halvstrup med god padding som gjør det komfortabelt for hunden. Dette halsbåndet har refleks som gir god synlighet i mørket. Sort webbing: 20mm, 25mm, 30mm eller 40mm. Padding: i ønsket farge Refleks: Ja Husk å sende inn skjema med ønsker for webbingbredde,farger, hundens nakkeomkrets og eventuelt dine ønsker for broderingen. Dette gjør du ved å trykke på knappen nederst på denne siden.

  fra kr 369,00